De 4 fases van Cloud-adoptie

De 4 fases van Cloud-adoptie

24-04-2017ENE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hoe kun je de Cloud met succes voor je laten werken? Dit eBook geeft u praktische tips die u helpen de vier fases van Cloud adoptie succesvol te doorlopen:

Fase 1: Beoordelen
Het prioriteren van apps en services om naar de cloud te verhuizen, gebaseerd op de business case. Ontwikkel een duidelijk begrip van de technische inspanning en de vereiste cloud resources.

Fase 2: Voorbereiden
Het herbouwen van applicaties om een service-georiënteerde architectuur voor cloud-implementatie te adopteren die efficiënt, schaalbaar en gemakkelijk te onderhouden is.

Fase 3: Beheer
Het verkrijgen van duidelijk, end-to-end inzicht in de prestaties, eindgebruikerservaring en bedrijfsimpact van applicaties, netwerken, systemen en andere bronnen. Zowel in als buiten de cloud.

Fase 4: Verbeteren
Ontwikkel een plan en kaders voor het gebruik van de cloud voor procesverbetering, om digitale innovatie te bereiken en om het rendement op de investering te maximaliseren.

-----------------------------------------

Download dit eBook en lees meer over de 4 fases van cloud adpotie en hoe u ervoor kunt zorgen dat de cloud echt voor u gaat werken!

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cloud Computing
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]