Lever sneller apps met PaaS, DevOps en applicatie integratie

Lever sneller apps met PaaS, DevOps en applicatie integratie

18-05-2017ENWhitepaper
De vraag rondom applicaties stijgen, maar de beschikbaarheid van middelen niet. Door interne en externe klanten onder druk te zetten om sneller meer apps te maken, is het nodig dat er nieuwe processen en methoden omarmd worden. Platform-as-a-Service (PaaS) biedt hierin veel voordelen voor IT-organisaties. PaaS is de abstracte laag waarmee ontwikkelaars zich richten op het schrijven, uitvoeren en beheren van applicaties zonder zich bezig te houden met de onderliggende infrastructuur. De operationele IT-afdeling heeft daarbij nog steeds de beheersing over hun systemen en developers krijgen de vrijheid om zich te concentreren op het coderen van apps.

Dit e-book geeft u een inleiding tot PaaS, legt het verschil uit tussen private, publieke en hybride PaaS en wijst op de uitdagingen van een JavaEE-organisatie. Ook biedt het u handvatten hoe u de kosten en de applicatie levertijd wilt verminderen en de betrouwbaarheid of ontwikkelaarsproductiviteit kunt verhogen.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]