Moderne werkplek bij Feenstra: van samenwerkende applicaties tot samenwerkende teams met social intranet

Moderne werkplek bij Feenstra: van samenwerkende applicaties tot samenwerkende teams met social intranet

19-05-2017NLReference Case

Feenstra is in 1947 opgericht als installatiebedrijf van kachels op steenolie en steenkool. Bijna 70 jaar later is Feenstra het grootste installatiebedrijf van Nederland. Met 18 vestigingen door het hele land, ruim 1.400 medewerkers en een productassortiment van verwarming tot aan huisbeveiliging.

Feenstra loopt binnen de installatiebranche voorop als het gaat om technologische innovaties. Om het hoge servicelevel in de praktijk te kunnen brengen, zijn meer dan 750 buitendienstmedewerkers de hele dag op pad. Maar hoe blijf je met al die medewerkers in contact? Hoe zorg je ervoor dat ze altijd en overal toegang hebben tot alle relevante informatie? En vooral: Hoe zorg je ervoor dat alle kennis en interne communicatie op één centrale plek wordt gedeeld?

Sinds een paar maanden kunnen alle medewerkers van Feenstra ieder moment van de dag informatie delen, raadplegen en direct met elkaar in contact treden. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de aanwezige kennis binnen de organisatie en de communicatie onderling te vergemakkelijken is gekozen voor Debble Workplace van IT-partner ETTU. Dit social intranet op basis van Microsoft technologie verbetert de toegankelijkheid voor iedereen, middels één centrale omgeving: een moderne, gepersonaliseerde, online werkplek waar alle informatie en applicaties staan die iemand nodig heeft om zijn werk goed te kunnen doen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]