Referentiecase Triade: van strategie naar een succesvolle SharePoint implementatie met social intranet

Referentiecase Triade: van strategie naar een succesvolle SharePoint implementatie met social intranet

19-05-2017NLReference Case

Triade levert in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Triade maakt deel uit van Carante Groep, een samenwerkingsverband van twaalf zelfstandige organisaties in de caresector. De aangesloten organisaties zijn regionaal actief en verspreid over Nederland. De samenwerkende organisaties bieden met ruim 19.000 medewerkers zorg, begeleiding en ondersteuning op maat aan ruim 20.000 cliënten.

Drie jaar geleden is het Centraal Bureau van Triade verhuisd naar een nieuwe locatie in Lelystad. Een jaar daarna zijn vanuit de strategische keuze voor het Microsoft platform in eerste instantie de werkplekken gemigreerd naar de laatste Windows versie en heeft de organisatie Exchange uitgerold. Een belangrijke vraag die daarna speelde was ‘wat gaan we precies met SharePoint doen?’. Want het oude intranet binnen Triade was verouderd, waarbij interactie tussen medewerkers niet mogelijk was.

Vanuit het strategietraject kwam de vraag naar een platform om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Het nieuwe uitgangspunt was dat het intranet als startpunt voor een moderne werkplek moest dienen. Dit platform moest het ook mogelijk maken om een dialoog aan te gaan met collega’s en op deze manier ook inspiratie op te doen. Hiervoor heeft Triade gekozen voor het social intranet van ETTU dat is ingericht binnen SharePoint 2013. Lees in deze casus welke voordelen deze implementatie en digitale transformatie Triade heeft gebracht.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]