Trendrapport: waarom bedrijven overstappen naar de cloud

Trendrapport: waarom bedrijven overstappen naar de cloud

19-05-2017NLWhitepaper

Groeiende bedrijven staan vandaag de dag voor een grote uitdaging. Ze moeten dezelfde betaalbare, altijd bereikbare mobiele services leveren die gevestigde bedrijven bieden, maar zonder de economische ondersteuning waarop grote ondernemingen kunnen terugvallen. Dat betekent dat IT-professionals altijd op zoek zijn naar creatieve manieren om meer te doen met minder: teams beheren, budgetten oprekken en infrastructuur en toepassingen zoveel mogelijk uitbuiten. Om te voldoen aan de behoeften van hun bedrijf binnen die beperkingen, wenden ze zich steeds meer tot de cloud.

Wij hebben nader bestudeerd hoe IT-professionals vandaag de dag cloudoplossingen gebruiken voor hun bedrijf en hoe ze hun IT-uitgaven daarop aanpassen. Om een goed beeld te krijgen van het huidige IT-landschap, hebben we meer dan 250 IT-professionals wereldwijd gevraagd om met ons te praten over hun bedrijven, bedrijfstakken en budgetten. De ondervraagden zijn afkomstig uit bedrijven met minder dan 250 werknemers in allerlei bedrijfstakken. Hun gemiddelde IT-budget is iets meer dan 100.000 dollar, en veel bedrijven verwachten hun IT-uitgaven in 2016 te verhogen.

Dit eBook geeft een overzicht van het huidige cloud- en technologiegebruik in groeiende bedrijven, inclusief de als eerste verschuivende workloads, de beoogde doelstellingen en hoe de ervaringen zich verhouden tot deze verwachtingen.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
Cloud Computing | Office | Microsoft
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]