Wat is vast-mobiel integratie precies en wat zijn de voordelen?

Wat is vast-mobiel integratie precies en wat zijn de voordelen?

10-07-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Bereikbaarheid van medewerkers is van groot belang voor uw organisatie. Prospects en klanten verwachten tegenwoordig dat ze organisaties altijd en via elk kanaal kunnen bereiken. Voor de IT-afdeling wordt het echter steeds ingewikkelder om de bereikbaarheid goed te regelen: medewerkers werken vaak niet alleen op kantoor, maar ook thuis en onderweg en gebruiken daarbij zowel de vaste als hun mobiele telefoon. Goed beleid is noodzakelijk, want als de bereikbaarheid niet op orde is, zijn ergernis en ontevredenheid het gevolg. En dat komt de relatie met klanten natuurlijk niet ten goede.

Een oplossing voor bovenstaande uitdaging is integratie van vaste en mobiele telefonie. Eén van de voordelen daarvan is dat als medewerkers op pad zijn, ze net zo goed bereikbaar zijn als op kantoor. Maar, dat is lang niet alles.

In deze whitepaper leggen we u uit waarom de integratie van vaste en mobiele telefonie zo belangrijk is, wat het precies inhoudt en wat de voordelen zijn; zowel voor gebruikers als voor uw organisatie.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]