De viervoudige bedreiging voor intellectuele eigendommen in software code

De viervoudige bedreiging voor intellectuele eigendommen in software code

04-07-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Technologie en innovatie evolueerde nog nooit zo snel als nu en het merendeel daarvan heeft met software van doen, in weke vorm dan ook. Van over de toonbank software-producten en software-as-a-service tot intelligente hardware apparatuur in het datacenter, in uw huis of in de palm van uw hand: software is de drijvende kracht achter dit alles.

De bedrijven die deze producten ontwikkelen hebben ontelbare uren en middelen geïnvesteerd in R&D en het schrijven van softwarecode. De code die deze softwareproducten en intelligente hardware apparatuur aandrijft bevat handelsgeheimen en is waardevol intellectueel eigendom. Als dit niet goed beschermd is, kan intellectueel eigendom gemakkelijk worden gecompromitteerd waardoor onherstelbare schade wordt veroorzaakt aan een merk van een bedrijf, het vermogen om te concurreren, de inkomsten en de ervaring die aan klanten wordt geleverd.

Deze whitepaper voor software-uitgevers & Intelligent Device fabrikanten bespreekt de viervoudige bedreiging voor intellectuele eigendommen in software en legt uit welke vormen aanvallen op intellectueel eigendom aan kunnen nemen. Het zet ook de gevolgen van onvoldoende bescherming uiteen en voorziet in Best Practices over hoe succesvolle uitgevers gebruik maken van commerciële software monetiseringsoplossingen om hun investeringen in intellectuele eigendommen proactief te beschermen en inkomsten te verhogen.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]