De back-up & security uitdagingen van de Nederlandse IT Manager onderzocht

De back-up & security uitdagingen van de Nederlandse IT Manager onderzocht

07-07-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De computer opstarten en ontdekken dat die belangrijke offerte die vandaag de deur uit moet, van de server is verdwenen. Of het ontwerp van de productinnovatie die uw organisatie opnieuw een voorsprong zou geven op de concurrentie is corrupt, of versleuteld door ransomware. Dit zijn de nachtmerries van iedere medewerker... En de IT’er binnen deze organisatie wordt er altijd op aangekeken.

Die IT’er moet er namelijk voor zorgen dat alle digitale assets van de organisatie te allen tijde beschikbaar, veilig en herstelbaar zijn. Echter, dataverlies kan worden veroorzaakt door een breed scala oorzaken: persoonlijke fouten, kwaadwillende externen, natuurrampen, een stroomstoring of een software bug. De gevolgen daarentegen zijn simpeler te benoemen: financiële schade, imagoschade en de continuïteit van uw organisatie kan in gevaar komen.

Hoe wapenen Nederlandse organisaties zich tegen de risico’s van dataverlies? i3 Groep vroeg, middels een online en schriftelijke enquête, Nederlandse IT-managers naar hun uitdagingen op het gebied van back-up, security en datamanagement en hebben dit samengevat in dit rapport.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Back-up
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]