Zakelijk dienstverlener investeert in de toekomst met een hyperconverged-infrastructuur

Zakelijk dienstverlener investeert in de toekomst met een hyperconverged-infrastructuur

03-01-2018NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Een belangrijke voorwaarde voor ieder bedrijf dat wil groeien is een constante focus op innovatie. Ook de zakelijk dienstverlener in kwestie kwam tot dit besef. Sinds de oprichting, aan het einde van de vorige eeuw, groeiden ze uit van een klein bedrijfje naar een serieuze speler in de markt. Om stagnatie te voorkomen, kozen ze er onlangs voor om te investeren in een nieuwe online dienst. Maar om de nieuwe online dienst te kunnen lanceren, was het noodzakelijk om de bestaande IT-infrastructuur een flinke upgrade te geven.

De organisatie ging op zoek naar een oplossing die probleemloos naast de bestaande infrastructuur kan werken, die snel gebruiksklaar kan worden gemaakt en die in hoge mate schaalbaar is, zodat er eenvoudig opgeschaald kan worden indien de nieuwe dienst aan zou slaan. Na een eerste analyse bleek al snel dat het een hyperconverged-oplossing moest worden. In een hyperconverged-oplossing zijn server, storage en het netwerk volledig geïntegreerd. 

Lees in deze reference case hoe de nieuwe infrastructuur binnen een dag is geïmplementeerd en hoe op dezelfde dag nog alle applicaties ingericht en gebruiksklaar waren. Ook kunnen naar wens en behoefte server- en storage-componenten los van elkaar toegevoegd worden. Deze dienstverlener is klaar voor de toekomst!

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]