Optimizing Database Storage Performance for Dummies

Optimizing Database Storage Performance for Dummies

19-07-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het verbeteren van database prestaties is voor de meeste IT-professionals van groot belang. Hun productie-databases zijn eigenlijk het levensbloed van de organisatie die de transacties, applicaties, operaties, bedrijfsintelligentie en analyses ondersteunen die het bedrijf nodig heeft om kunnen draaien.

In veel industrieën is inzichtgevende data - en hoe het bedrijf die gegevens gebruikt - een belangrijke factor geworden om concurrerend te kunnen blijven. Productie-databases staan onder meer druk dan ooit tevoren: er moeten veel meer transacties verwerkt worden met ongekende snelheden, terwijl data en de waarde daarvan exponentieel blijft groeien en IT-budgetten niet…

Een van de belangrijkste en effectieve manieren om de prestaties van de database te optimaliseren en kosten te beheersen is niet alleen gericht op het upgraden of optimaliseren van de database-software, maar ook door de onderliggende hardware infrastructuur te moderniseren. Hierbij kunnen innovaties zoals flash-opslag, gecombineerde infrastructuurarchitecturen en geavanceerde data managementplatforms een grote impact hebben.

In deze “Optimizing Database Storage Performance for Dummies” worden de marktontwikkelingen onderzocht die ten grondslag liggen aan de toenemende eisen die gesteld worden aan database prestaties. Ook aan bod komen de technische factoren die invloed hebben op database prestatie optimalisatie, verschillende SQL Server en Oracle Database ontwerp overwegingen en hoe database-opslagtechnologieën en innovaties zakelijke waarde kunnen optimaliseren. Tot slot worden cruciale prestatie optimalisatie capaciteiten besproken waar u op zou moeten letten als u op zoek bent naar een storage oplossing.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]