Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven

Legacy software: De IT-strop om de nek van veel bedrijven

20-07-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Het ontwikkelen van centrale bedrijf kritische software levert organisaties al decennia lang de nodige hoofdbrekens op. De echte debacles springen het meest in het oog. De lijst van uit de hand gelopen en in de pers vaak breed uitgemeten softwareprojecten is lang, erg lang; ongeacht of het nu het bedrijfsleven of de overheid betreft. Waaraan ligt dit toch?

De kern van het probleem is terug te voeren op het feit dat softwareontwikkeling tot nu toe lang niet zo high-tech verloopt als mogelijk is, indien men daarvoor wél over de juiste high-tech software ontwikkeltools zou kunnen beschikken. Dit leidt er toe dat met name het onderhoud en voortdurend door ontwikkelen van bestaande software bij veel organisaties stagneert, zodat een ooit heel modern ogende oplossing op den duur in zogeheten ‘legacy-software’ ontaardt dat flexibel reageren op de steeds sneller veranderende digitale wereld onmogelijk maakt.

In deze whitepaper wordt dit legacy-probleem nader geanalyseerd. De oorzaken, gevolgen en oplossingen worden zorgvuldig in kaart gebracht.
Registratie vereist
Relevante artikelen
ERP | Applicatie ontwikkeling | Logistiek
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]