Managed Security Services: ook uw IT afdeling kan de security verbeteren!

Managed Security Services: ook uw IT afdeling kan de security verbeteren!

26-07-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
In elke democratische samenleving zijn privacy en de beveiliging van data niet meer alleen een zorg voor de IT-afdeling. Het is ook de verantwoordelijkheid van het bestuur. Zij zijn zich steeds meer bewust van de risico’s en de impact die veiligheidsincidenten kunnen hebben, op hun bedrijf, merk, imago en hun financiële resultaten. Het is daarom geen verrassing dat steeds meer bedrijven initiatieven opstarten om hun security te verbeteren.

Helaas worden zij snel geconfronteerd met twee grote problemen. Ten eerste vragen ze zich af waar ze moeten beginnen en welke initiatieven zullen leiden tot een snelle ROI. Ten tweede worden ze geconfronteerd met gebrek aan security kennis en bronnen. De vraag naar vakbekwame security professionals is al vele jaren veel hoger dan de beschikbare resources in de markt. Ondanks alle goede initiatieven is de realiteit teleurstellend; het immer overbelaste IT-team moet deze beveiligingsverbeteringsprojecten passen in hun reeds drukke schema, wat resulteert in vertragingen of onvoltooide en geannuleerde projecten.

Deze whitepaper biedt inzicht in hoe u de juiste keuzes kunt maken en uw eigen IT afdeling kunt uitbreiden met de security expertise die u nodig heeft door middel van Managed Security Services. Zelfs op 24/7 basis, indien nodig!
Registratie vereist
Relevante artikelen
Security Services | Managed Services
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]