Strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging

Strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging

27-07-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Geconfronteerd met het gevaarlijke bedreigingslandschap van vandaag, moeten IT-verantwoordelijken en CISO's zich een aantal fundamentele vragen stellen: Is het netwerkbeveiligingsbeleid van mijn organisatie effectief? Kunnen bestaande netwerkbeveiligingscontroles het beveiligingsbeleid afdwingen zonder bedrijfsprocessen te verstoren? Kan mijn organisatie netwerkbeveiliging in real time controleren? Zorgt de netwerkbeveiliging voor beperkte IT-flexibiliteit van bedrijfsprocessen?

ESG is van mening dat veel bedrijven netwerkbeveiliging aanpakken op een manier die meer geschikt is voor 2006, dan 2016. Veel bedrijven die een "draadloos eerst" benadering van netwerken omarmen, creëren een kloof tussen bedrade en draadloze netwerkbeveiliging. Dit heeft geleid tot twee soorten beleid, verschillen in processen en controles voor netwerkbeveiliging wat resulteert in kwetsbaarheden en operationele overheadkosten.

Om klaar te zijn voor nieuwe IT-initiatieven zoals IoT, waarmee duizenden nieuwe apparaten worden aangesloten op zowel bedrade als draadloze netwerken, moeten IT-verantwoordelijken en CISO's deze problemen aanpakken met een strategie voor bedrade en draadloze beleidsgebaseerde netwerkbeveiliging.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Netwerkbeheer | Netwerkbeveiliging
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]