Networking in de Hybrid Cloud

Networking in de Hybrid Cloud

22-08-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Steeds meer bedrijven zien in dat applicaties de sleutel zijn tot de digitale transformatie van hun business. Applicaties vormen immers de basis voor nieuwe manieren waarop zij met klanten in contact kunnen komen, en waarmee zij zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. Om te voldoen aan de veranderende klantvraag moeten bedrijven hun applicaties dan ook snel kunnen aanpassen. Voor deze noodzakelijke flexibiliteit en wendbaarheid zetten zij steeds vaker clouddiensten in. Cruciale randvoorwaarde hierbij is dat organisaties direct en veilig toegang blijven houden tot hun clouddiensten en data.

Ook is het zaak dat ze de juiste netwerken inzetten tussen de verschillende cloudomgevingen - zoals Private Clouds, Virtual Private Clouds en Public Clouds - om zo de beschikbaarheid, continuïteit en performance te kunnen garanderen. Met de opkomst van de Hybrid Cloud – steeds meer de nieuwe norm voor ICT – is ‘networking’ niet alleen belangrijker, maar ook complexer geworden. In een Hybrid Cloud draait 1 workload bijvoorbeeld vaak op meerdere infrastructuren.

In deze whitepaper laten we zien hoe organisaties juist ook dan veilige en slimme verbindingen kunnen maken. Sleutelvraag hierbij is: wat regelt u via internet en wanneer maakt u gebruik van een private netwerkverbinding?
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]