Wat betekent Windows 10 voor de moderne organisatie?

Wat betekent Windows 10 voor de moderne organisatie?

09-10-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De release van Windows 10 biedt meer dan alleen nieuwe features. Het is een belangrijke OS-revisie die de evolutie van Windows versnelt van een PC-centraal naar een moderne enterprise architectuur. Met Windows 10 kan enterprise IT echt beginnen te verschuiven van een security gerichte infrastructuur naar een moderne enterprise architectuur die een zeer productieve, veilige en uniforme gebruikerservaring voor meerdere apparaten prioriteert.

De sleutel tot deze transformatie is de overgang van het gebruik van Group Policy Objects (GPO's) naar Enterprise Mobility Management (EMM) als primaire middel om enterprise devices te beveiligen en te beheren. GPO's vereisen een LAN omgeving waarin gebruikers hun apparaten vaak gebruiken om de beleidsmaatregelen voor dat apparaat te activeren. Deze aanpak ontbreekt aan de flexibiliteit die de moderne onderneming nodig heeft, waarbij gebruikers vaak toegang hebben tot bedrijfsbronnen buiten het bedrijfsnetwerk. EMM wordt snel het platform voor device management in de moderne onderneming, omdat het bedrijfsgebruikers veilig toegang geeft tot bedrijfsgegevens op elk apparaat, op elk netwerk en zonder dat de data beveiliging in gevaar komt. 

Bekijk deze whitepaper om beter te begrijpen wat Windows 10 voor de moderne organisatie kan betekenen en om inzicht te krijgen in hoe de enterprise architectuur is ontwikkeld.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]