De digitale strategie: in zes stappen naar digitale transformatie

De digitale strategie: in zes stappen naar digitale transformatie

18-01-2018NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
De afgelopen jaren was er een explosie aan data en innovaties die de zakelijke spelregels voor veel sectoren drastisch hebben veranderd. Maar waar de koers en de snelheid voorheen werden bepaald door de disruptieve technologische ontwikkelingen zelf, staat er voor de komende jaren een generatie in de startblokken die de vruchten van deze ontwikkelingen als vanzelfsprekend beschouwt, en niet met minder genoegen zal nemen.

Zijn bedrijven die nog geen digitale strategie hebben te laat om hier nog mee te beginnen? Als een disruptieve game changer een sector al opnieuw heeft uitgevonden, dan staan bedrijven en organisaties in die sector voor een flinke uitdaging. Maar dan zijn er nog steeds voldoende mogelijkheden om een digitale transformatie te realiseren.

Het is de reden waarom IT en finance nu samen om tafel moeten om te plannen en budgetten vrij te maken voor de digitale transformatie. Een digitale langetermijnstrategie is noodzakelijk, net als programma’s die het businessmodel en bedrijfsprocessen aanpassen voor deze tijd. Morgen is te laat; elk bedrijf moet nadenken over het financiële plaatje van nieuwe business die uit de digitale transformatie voortvloei t, zodat di t over een paar jaar geperfectioneerd is en gewoongoed is geworden.

Hoe zet een bedrijf de digitale transformatie succesvol in? Veel experts sporen bedrijven aan om te beginnen met de digitale reis, maar weinigen vertellen hoe dat gedaan moet worden. In deze whitepaper delen we met de lezer wat de uitdagingen zijn; zowel voor IT als voor finance, hebben we het over de onderliggende thema’s van de digitale transformatie, welke bedrijfsprofielen er zijn binnen de digitale transformatie en misschien wel het belangrijkste, welke stappen een bedrijf moet zetten om tot een digitale visie te komen.
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]