Enterprise Cloud Platform voor DevOps

Enterprise Cloud Platform voor DevOps

07-11-2017ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Digitale transformatie, de opkomst van het Internet of Things (IoT) en de toename van mobile first apps hebben geleid tot een grote heroverweging van de manier waarop software wordt gebouwd, ingezet en opgeschaald.

Ondernemingen zetten steeds vaker digitale technologieën in voor interactie met klanten om zo te voldoen aan hun behoeften. IT- en ontwikkelingsteams staan onder druk om steeds sneller nieuwe applicaties en services te leveren. Veel bedrijven zijn overgestapt op een DevOps-model om de dienstverlening te versnellen.

Wendbaarheid van de infrastructuur is essentieel voor het DevOps-proces. Waar u ook bent op het pad naar de integratie van ontwikkeling en operaties, de infrastructuur waar u voor kiest speelt een grote rol. De juiste infrastructuur maakt het veel makkelijker om uw doelen te bereiken en de verkeerde infrastructuur doet het omgekeerde en is kostbaar.

Lees nu over een Enterprise Cloud Platform dat DevOps versimpelt en ervoor zorgt dat uw infrastructuur flexibel en schaalbaar is op alle lagen. Het biedt uw lokale infrastructuur de flexibiliteit van een publieke cloud en helpt uw team kosten te verlagen terwijl u de controle over belangrijke processen en gegevens behoudt.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]