4 Redenen waarom u storage zou moeten virtualiseren

4 Redenen waarom u storage zou moeten virtualiseren

07-12-2017NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

In de huidige samenleving volgen digitale ontwikkelingen elkaar razendsnel op. De druk is hoog; de klant verwacht steeds meer. Door het gebruik van smartphones, tablets en computers is alles meer dan ooit met elkaar verbonden. Dit betekent ook een explosieve groei van data; data die van groot belang kan zijn voor keuzes in uw bedrijfsvoering. Cruciaal dus, om die informatie te verzamelen en efficiënt te beheren.

Als bedrijf is het niet gemakkelijk om digitaal bij te blijven. U heeft te maken met allerlei type data, vaak opgeslagen in verschillende storage-omgevingen van meerdere leveranciers. Dit maakt het efficiënt beheer van data complex. Tegelijkertijd willen organisaties hun datastromen analyseren om tot nieuwe zakelijke inzichten te komen. Als u het overzicht echter kwijtraakt, is het moeilijk om kansen te benutten die data uw bedrijf kan bieden. Het is daarom noodzakelijk om uw storage-omgevingen te transformeren naar één flexibele omgeving.

Door uw storage te virtualiseren, krijgt u het overzicht over uw data terug en zet u een stap naar een toekomst waarin ruimte is om te innoveren. In dit e-book leest u waarom u uw storageomgeving optimaal beheert met behulp van virtualisatie!

Registratie vereist
Relevante artikelen
Storage | Virtualisatie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]