De chaos van succes: IT uitdagingen en oplossingen voor NXP

De chaos van succes: IT uitdagingen en oplossingen voor NXP

19-12-2017NLBusiness Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

NXP werd in 1853 onder de naam Philips Semiconductors opgericht en is momenteel een van de grootste producenten van halffabricaten ter wereld. Denk hierbij aan chips, waarmee ze onder anderen de Near Field Communication (NFC) technologie en RFID-tags hebben uitgevonden. Met ruim 9 miljard dollar aan jaaromzet en zo’n 41.000 medewerkers in dient, is NXP niet bepaald een kleintje te noemen.

Door een enorme groei te hebben doorgemaakt dankzij overnames en uitbreiding van de bestaande personeelsgrootte, dreigde er een wildgroei te ontstaan van verschillende IT groepen. Onduidelijkheid over waar verantwoordelijkheden lagen, zorgde ervoor dat afdelingen en werknemers op eigen houtje de oplossingen zochten. Om ervoor te zorgen dat alle IT afdelingen op dezelfde manier zouden gaan werken, ging NXP op zoek naar de juiste oplossing.

In deze case study wordt dit traject uitvoerig omschreven. NXP doet uit de doeken op basis van welke variabelen zij hun keuze voor de juiste IT leverancier hebben gebaseerd, wat deze keuze hen nu oplevert en of het gelukt is om de IT te stroomlijnen zoals de wens in het begin was.

Registratie vereist
Relevante artikelen
IT Service Management | IT beheer
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]