eBook: de voordelen van een geïntegreerde infrastructuur

eBook: de voordelen van een geïntegreerde infrastructuur

05-01-2018NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het vereenvoudigen en automatiseren van IT en processen kan een enorme impact hebben op (de samenwerking tussen) diverse afdelingen in uw organisatie. Zo kunt u efficiency-slagen maken die uiteindelijk een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing opleveren.

  • Wat als bij het aannemen van nieuw personeel alle afdelingen gestroomlijnd en geautomatiseerd samenwerken om de nieuwe werknemer zo snel mogelijk aan de slag te krijgen met de juiste devices, leaseauto, toegang tot applicaties en externe verbindingen?
  • Wat als het applicatie-ontwikkelingsproces beter gestroomlijnd wordt en de uitrol met weken verkort kan worden?
  • Wat als een plotseling piekmoment in de vraag naar uw diensten of producten met het simpelste gemak opgevangen kan worden, zonder dat dit vraagt om de aanschaf van extra en dure hardware?
  • Hoe veel eenvoudiger zou het zijn als u nooit meer om hoeft te kijken naar back-ups en disaster recovery, u ervan uit kunt gaan dat dit automatisch geregeld wordt en u altijd compliant bent?
  • En wat als een stapsgewijze migratie van workloads naar de cloud vlekkeloos verloopt, niet in maanden maar slechts in enkele uren?

Deze ideale situaties in diverse onderdelen van uw organisatie zijn te realiseren met een geïntegreerde infrastructuur, goede orkestratie en verregaande automatisering. Lees in dit e-book hoe u uw IT resources (kosten)efficiënter kunt inzetten en het beheer van de omgeving aanzienlijk kunt vereenvoudigen.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Hyper Converged Infrastructure
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]