Disaster Recovery as a Service: hoe beschermt u uw data tegen bedreigingen of calamiteiten?

Disaster Recovery as a Service: hoe beschermt u uw data tegen bedreigingen of calamiteiten?

09-01-2018NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

In de meest ideale situatie heeft u een IT-infrastructuur die volledig beschermd is tegen alle gevaren waar de digitale wereld mee te maken krijgt. Soms zijn er echter bedreigingen die u niet in de hand heeft. Hackers worden steeds slimmer en brutaler, en omzeilen soms zelfs de beste security-oplossingen. Ook kunnen calamiteiten zoals natuurrampen, lekkages of brand de continuïteit van uw IT in het geding brengen. U doet er dus goed aan uw data recovery tot in de puntjes geregeld te hebben. 

Het op orde brengen van de informatievoorziening na een calamiteit blijft echter voor veel organisaties een grote uitdaging. Gelukkig kunt u uw disaster recovery eenvoudig realiseren in de cloud met Disaster Recovery as a Service.

Het opzetten van uw disaster recovery in de cloud biedt enkele aantrekkelijke voordelen ten opzichte van meer conventionele oplossingen zoals een dual datacenter. Met een cloudoplossing worden back-ups van uw bestanden, data en netwerkconfiguraties voortdurend gekopieerd en opgeslagen in de cloud. Door uw netwerkconfiguraties op deze manier te virtualiseren, heeft u deze altijd beschikbaar voor u en uw medewerkers, ongeacht wat er gebeurt met uw IT-infrastructuur.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]