Tijdelijke virtuele omgevingen on-demand: het eeuwige struikelblok bij development geëlimineerd

Tijdelijke virtuele omgevingen on-demand: het eeuwige struikelblok bij development geëlimineerd

09-01-2018NLE-book
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Vandaag de dag wordt slechts 5% van de IT-resources gebruikt voor de dagelijkse bedrijfstaken. Het resterende (overgrote) deel van de resources wordt voornamelijk gebruikt voor testen en ontwikkelen, kwaliteitsbewaking en staging. De behoefte aan resources voor deze activiteiten is weliswaar van tijdelijke aard, maar toch van groot belang. Tijdelijke resources zijn in veel gevallen cruciaal voor bedrijfsbeheer en innovatie.

Wanneer u een bedrijfsapplicatie ontwikkelt, zal deze op een gegeven moment geïmplementeerd worden. Het proces van het ontwikkelen, implementeren en testen van een applicatie vereist op verschillende momenten uiteenlopende prestatieniveaus. De behoefte aan tijdelijke resources kan behoorlijk fluctueren en dit maakt uw virtuele omgeving tot een onvoorspelbare factor.

Resources on-demand gebruiken, is – met name voor tijdelijke omgevingen – de meest efficiënte manier om uw ontwikkel- en testomgeving vorm te geven. Als deze resources volledig compatibel zijn met uw on-premise omgeving kunt u dit vergelijken met het lenen van de auto van uw buurman zonder dat u belastingen, onderhoud of parkeerkosten hoeft te betalen. U betaalt na gebruik alleen de brandstofkosten.

Het enige verschil met het lenen van een auto is dat u afspraken moet maken over de tijdsplanning met de persoon die u de gunst verleent. Resources on-demand kunt u aanschaffen wanneer u ze nodig hebt, zonder tijdverlies. Hierdoor verlopen meerdere processen sneller. Stelt u zich eens voor dat u niet meer wordt afgeremd door uw IT infrastructuur, maar dat u met één klik op de knop resources kunt inschakelen op het moment dat u ze nodig hebt.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]