De voordelen van een cloud-infrastructuur en werkplekvirtualisatie voor de Van ‘t Hek Groep

De voordelen van een cloud-infrastructuur en werkplekvirtualisatie voor de Van ‘t Hek Groep

21-02-2018NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De Van ‘t Hek Groep is totaalaanbieder op het gebied van funderingstechnieken. Jurian Borst is als beleidscontroller verantwoordelijk voor onder andere ICT. Hij heeft het bedrijf in de twaalf jaar dat hij hier werkt een enorme groei zien doormaken. 

“Twaalf jaar geleden hadden we 26 werkplekken, in 2010 waren dat er al 90 en nu zitten we op 160 werkplekken,” zo illustreert Borst de enorme groei van de organisatie. “Hoe hard we exact verder groeien, kan ik ook niet voorspellen, maar dat we een groeiambitie hebben is duidelijk. Daar moet onze IT-omgeving op in kunnen spelen.”

Om snel en flexibel in te kunnen spelen op de groei van de organisatie, koos funderingsspecialist Van ‘t Hek Groep voor virtualisatie van de werkplekken en een cloud infrastructuur op basis van HPE. De nieuwe omgeving biedt continuïteit en flexibiliteit. Dankzij de strategische samenwerking met HPE Silver Partner Giant ICT kan de Van ‘t Hek Groep zich richten op haar corebusiness.

Lees in deze reference case waarom de Van ‘t Hek Groep gekozen heeft voor een strategische samenwerking met Giant ICT en welke voordelen dit heeft gebracht.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]