Breid je klantenbestand uit met bekroonde beveiliging en het beste MSP-programma

Breid je klantenbestand uit met bekroonde beveiliging en het beste MSP-programma

06-12-2018NLProductbrochure

De internationale MSP-markt explodeert. De branche is naar verwachting tegen het einde van 2022 goed voor $¬245 miljard. Dit recordbedrag is met name te danken aan de exponentiële groei van de hoeveelheid digitale data en het beheer en de beveiliging daarvan. Tegelijkertijd wordt IT-beheer voor bedrijven steeds complexer door de cloud, virtualisatie en de opkomst van hybride omgevingen. Voor Managed Service Providers (MSP's) biedt deze 'beveiligingslast' juist enorme groeikansen…

Het bekroonde Managed Service Partnerprogramma van Kaspersky Lab sluit naadloos aan bij een MSP die security diensten aanbiedt of dit van plan is.

Het programma is ontwikkeld om MSP's van elke grootte te helpen in te springen op de vraag van de groeiende IT Security-markt. Wij helpen jou je portfolio uit te breiden, meer deals te sluiten en je winst en omzet te verhogen. Het programma ondersteunt en respecteert je bedrijf – we vragen niet om onredelijke toezeggingen en verzamelen nooit informatie van je klanten. Meer weten?

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]