Online Cybersecurity Training: eerstelijns incident respons training voor algemene IT-specialisten

Online Cybersecurity Training: eerstelijns incident respons training voor algemene IT-specialisten

30-01-2019ENProductbrochure

Het creëren van een sterke cybersecurity-houding van bedrijven is onmogelijk zonder de systematische educatie van alle relevante werknemers. De meeste bedrijven bieden cyberveiligheidsonderwijs en -training op twee niveaus: deskundige training voor IT-beveiligingsteams en veiligheidsbewustzijn voor niet-IT-medewerkers. Maar wat en wie ontbreken er? Juist. De IT-teams, servicebalies en ander technisch geavanceerd personeel.

Standaard voorlichtingsprogramma's zijn niet genoeg voor hen, maar bedrijven hoeven deze werknemers ook niet om te toveren tot cybersecurity-experts: dat is te duur, duurt te lang en is te riskant.

Om dat gat te dichten heeft Kaspersky Lab de eerste online vaardigheidstraining in de markt ontwikkeld voor generalistische enterprise IT-professionals. Het bestaat uit 4 modules:

  • Kwaadaardige software
  • Potentieel ongewenste programma's en bestanden
  • De basis van onderzoek
  • Phishing incident respons

Dit online trainingsprogramma rust IT-professionals uit met praktische vaardigheden voor het herkennen van een mogelijk aanvalsscenario in een ogenschijnlijk onschuldig pc-incident en lerzen ze hoe incidentgegevens moeten verzamelen voor overdracht aan IT-beveiliging. Het creëert bewustzijn en passie voor het opsporen van kwaadaardige symptomen en versterkt zo de rol die alle IT-teamleden hebben als de eerste linie van de beveiligingsdefensie.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]