Het gevaar van AI gestuurde cybercrime voor uw netwerk

Het gevaar van AI gestuurde cybercrime voor uw netwerk

28-08-2019ENWhitepaper
De versnellende threat evolutie en een groeiend aantal aanvalsoppervlakken zorgen voor een kantelmoment in de strijd van netwerkteams tegen cybercriminaliteit: ze kunnen niet langer winnen door het probleem met meer producten en mensen te bestoken.

Geconfronteerd met beperkingen in personeel en budget en een schaarste aan white-hat beveiligingsexperts, worden security-/netwerk- professionals belemmerd bij de uitvoer van hun beveiligingsstrategieën. Maar zelfs zonder deze belemmeringen lopen cybercriminelen vaak voor door met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en agile ontwikkelingstechnieken om menselijke veiligheidsanalisten en zelfs de nieuwste netwerkverdedigingen te slim af te zijn.

Toch is het voor de security-/ netwerkprofessionals noodzakelijk deze strijd te winnen. De digitale transformatie van hun organisatie, lees het voortbestaan van het bedrijf, berust op de gedachte van een veilige netwerkomgeving. Om de schadelijke impact van aanvallen en datalekken (de gemiddelde totale kosten daarvan zijn gestegen tot $ 3,86 miljoen) te voorkomen,  zullen leidinggevenden de beveiliging naar een nieuw niveau moeten brengen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Cybercrime | artificial intelligence
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]