Bouw aan de toekomst van uw organisatie

Bouw aan de toekomst van uw organisatie

14-10-2019NLWhitepaper
U heeft gehoord van de voordelen van SAP S/4HANA, en overweegt een implementatie of conversie. Maar dan begint het pas. Want wat is het juiste moment om dit project te starten? Wat is de beste route? En welke variant van SAP S/4HANA ondersteunt de strategische doelen van uw organisatie? Een zorgvuldige afweging is gewenst, want uw ERP-systeem bepaalt hoe uw organisatie steen voor steen bouwt aan een succesvolle toekomst.

Dit solution paper geeft inzicht in de overwegingen die komen kijken bij een overstap naar SAP S/4HANA. We beginnen echter met een korte opsomming van de voordelen, zodat u nogmaals kunt beoordelen of het nieuwe ERP van SAP bij u past. Want laten we eerlijk zijn: als een overstap (nog) geen waarde voor u toevoegt, is het zonde van uw tijd.

Een keuze voor S/4HANA betekent een keuze voor procesoptimalisatie, innovatie, hogere klanttevredenheid en meer gebruikersgemak. Maar wanneer en hoe u deze oplossing implementeert, is afhankelijk van uw organisatie. Het is aan u om de opties af te wegen en knopen door te hakken, zodat er uiteindelijk een modern en stevig ERP-bouwwerk staat dat uw strategische doelen helpt te verwezenlijken.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
Relevante artikelen
ERP | Migratie | Systeembeheer
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]