Phishing: Een moderne gids voor een eeuwenoud probleem

Phishing: Een moderne gids voor een eeuwenoud probleem

17-12-2019ENWhitepaper
Organisaties bestaan ​​uit mensen, en het gedrag van die mensen leidt tot verandering op zowel consumenten- als op ondernemingsniveau. Ze gebruiken verschillende smartphones, tablets, smartwatches om werk en persoonlijk computergebruik te combineren. Als gevolg hiervan, om concurrerend te blijven in de huidige arbeidsmarkt, is zakelijke flexibiliteit en aanpassing een vereiste, dit vraagt echter wel wat van de technologieën die dit allemaal mogelijk moeten maken.

Toch is er ook een andere kant van de medaille, dit online businessmodel is namelijk vrij eenvoudig te kraken door personen met een kwaadwillende gedachte. Phishing is een van de succesvolle methodes waarmee criminelen, met relatief weinig moeite, ongeautoriseerde toegang krijgen tot de gegevens van uw organisatie.

In deze whitepaper kunt u lezen hoe phishing werkt, hoe het is geëvolueerd en wat de nieuwste tactieken zijn. Daarnaast hebben wij voor u statistieken over welke industrieën het meest worden getarget door phishers, waar mensen het meest op klikken en wat wordt gestolen.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]