Vernietiging van Media en IT -Apparatuur

Vernietiging van Media en IT -Apparatuur

19-03-2020NLWhitepaper
De combinatie van personeel dat steeds mobieler wordt en snelle technologische groei betekent dat organisaties harder dan ooit moeten werken om werknemers beschikking te geven over de nieuwste hardware en apparatuur. Deze situatie leidt tot een bijna constante upgrade-cyclus, en mogelijk nog zorgwekkender, dat bedrijven gedwongen worden een groot overschot aan oude en verouderde apparatuur te verwerken.

Dit elektronische afval (e-waste), zoals het vaak wordt genoemd, bestaat uit overbodige laptops, servers, smartphones, opslagmedia en andere zaken en illustreert het belang van een uitgebreid verwijderingsprogramma voor media en IT-apparatuur. Deze programma's kunnen pas effectief zijn als ze worden gezien als veel meer dan een simpele verwijderingsprocedure voor overbodige IT-apparatuur. Drie componenten moeten aanwezig zijn: beveiliging, zichtbaarheid en duurzaamheid.

Gebruik deze gids en de bijbehorende checklist om uw wensen te bepalen en uw huidige en potentiële nieuwe leveranciers te evalueren. Stel vast waar uw leveranciers staan wat betreft de drie kernaspecten van een uitgebreid programma voor de afvoer van media en IT-apparatuur:

- vernietiging van harde schrijven en andere media
- recycling van e-waste
- remarketing van IT-apparatuur

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
Relevante artikelen
Hardware | IT Service Management | Recycling
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]