De richtlijnen voor het waarborgen van veilige toegang en gegevensbescherming voor werknemers op afstand

De richtlijnen voor het waarborgen van veilige toegang en gegevensbescherming voor werknemers op afstand

24-03-2020ENWhitepaper
De noodzaak om mobiel werken mogelijk te maken voor uw personeelsbestand en medewerkers, freelancers en adviseurs in staat te stellen om van huis uit of buiten het kantoor te werken, is nog nooit zo groot geweest.

In de huidige bedrijfsomgeving is een constante toegang tot informatie en diensten essentieel voor de communicatie en om zaken te kunnen doen, of het nu gaat om verkoop, financiën, marketing of de advocatuur. Dit geldt vooral wanneer we te maken hebben met onverwachte wereldwijde incidenten, zoals waar we nu mee te maken hebben. Zulke ongeplande gebeurtenissen dwingen ons tot een heroverweging van onze werkwijze. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat medewerkers niet alleen kunnen samenwerken, maar dat ze ook op afstand toegang hebben tot bedrijfsapplicaties en -informatie op dezelfde, veilige manier alsof ze op kantoor zijn.

Werken op afstand lijkt het antwoord te zijn op veel van de problemen die tijdens crisisperiodes aan de orde zijn gesteld. Werken op afstand moet een strategische beslissing zijn gevolgd door een zorgvuldige planning om alle gaten in de gegevensbeveiliging te dichten.

Lees in deze whitepaper meer over hoe u uw bedrijfsomgeving dusdanig inricht dat de medewerkers veilig en zonder problemen vanuit een externe locatie ‘normaal’ kunnen werken.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]