De Ontwerpgids voor Universal Connectivity Grid

De Ontwerpgids voor Universal Connectivity Grid

18-05-2020NLWhitepaper
Nieuwe manieren van werken vereisen flexibiliteit in de werkomgeving en een dynamischer model voor de indeling van kantoren, vergaderruimtes en andere gemeenschappelijke ruimtes. Bekabelde en draadloze technologieën zijn de belangrijkste factoren die deze transformatie mogelijk maken. Moderne, intelligente gebouwen zijn steeds afhankelijker van een geïntegreerde infrastructuur voor IT en nieuwe connectiviteitsvoorzieningen.

Gezien dit continu veranderende connectiviteitslandschap moeten IT- en facility managers nieuwe strategieën overwegen. De toenemende draadloze vraag en het toenemende aantal netwerkapparaten te integreren vraagt namelijk om een nieuwe benadering, namelijk het Universal Connectivity Grid; een op zonebekabeling gebaseerde, gemeenschappelijke infrastructuur voor commerciële gebouwen.

Dit document verkent de opkomst van deze uniforme, kosteneffectieve maar toch flexibele bekabelingsinfrastructuur. Ook helpt dit document met ontwerprichtlijnen en -aanbevelingen voor het plannen en implementeren van de infrastructuur.

Wanneer je dit whitepaper download ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]