CIO Mini Mag: Next-Generation samenwerkingstools verhogen de productiviteit

CIO Mini Mag: Next-Generation samenwerkingstools verhogen de productiviteit

18-01-2012ENArtikel
Er is geen twijfel dat in de huidige competitieve markt het stimuleren van de productiviteit van medewerkers een topprioriteit moet zijn voor managers en bestuurders. Dit geldt voor alle bedrijven en praktisch elke afdeling en CIO's moeten constant op zoek zijn naar innovatieve productiviteitstools en diensten om de productiviteit van de eindgebruiker te verhogen. Sterker nog, volgens het '2011 State of the CIO' onderzoek, uitgevoerd door CIO Magazine, werd het verbeteren van de productiviteit van eindgebruikers gerangschikt als dé belangrijkste verwachte prestatie voor IT in 2011, met 67% duidelijk aanvoerder van de lijst. Volgens het onderzoek zijn veel CIO's nu gericht op het uitvoeren van strategische en transformationele IT-initiatieven die in de wacht zijn gezet tijdens de crisis.

Lees in dit artikel meer over het belang van het verbeteren van de productiviteit van de eindgebruiker en de mogelijkheden daarvoor.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
BPM | ECM | Collaboration | Business Software
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]