Disk based Back-up & Recovery: voordelen en risico's van drie optimalisatie technologieën

Disk based Back-up & Recovery: voordelen en risico's van drie optimalisatie technologieën

19-01-2012ENWhitepaper
Veel disk based back-up storage omgevingen worden niet optimaal gebruikt. De ruimte die back-up in beslag neemt kan groter zijn dan gewenst en is wellicht groter dan nodig is. Ook kan de bandbreedte die back-up in beslag neemt de performance van uw netwerk beinvloeden. Het beschermen van de back-up data is ook niet altijd optimaal, terwijl dat van het grootste belang is. Immers als er een inbraak plaatsvindt en de gebackupte bestanden niet gecodeerd zijn, dan kan deze data in verkeerde handen veel schade aanrichten.

Maar hoe kunt u dit soort bottlenecks verhelpen en risico's beperken? Er zijn oplossingen beschikbaar die de de performance van Back-up & Recovery kunnen optimaliseren en de voordelen van implementatie zijn legio, maar die oplossingen kunnen ook risico's met zich meebrengen. Als u van plan bent om de performance van uw Back-up & Recovery te optimaliseren, dan helpt deze whitepaper u drie optimalisatie technologieën te evalueren: deduplicatie, compressie en encryptie.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]