Corporate Risk Management: Branche Office Data Protectie

Corporate Risk Management: Branche Office Data Protectie

19-01-2012ENWhitepaper
De risico's van het verlies van kritische data zijn ontmoedigend en gevaarlijk. Voor banken, verzekeraars, zorgverleners, retailers en andere organisaties met meerdere kantoren op verschillende locaties. Het hebben van nevenvestigingen kan belangrijke competitieve voordelen met zich mee brengen, maar deze vestigingen zijn ook op een unieke manier kwetsbaar in het geval van een systeemstoring, data verlies en/of een misdrijf gedaan door bijvoorbeeld een werknemer.

Erger nog, een systeemfalen of verlies van belangrijke data in een branche office kan zelfs escaleren tot een niveau dat verder gaat dan alleen die nevenvestiging. De capaciteit van het moederbedrijf om aan regelgeving te kunnen voldoen, de bedrijfscontinuïteit te bewaken en de mate van paraatheid in het geval van eventuele juridische geschillen komt in gevaar wanneer kritische data verloren gaat bij een vestiging op een andere locatie. Lees in deze whitepaper hoe u uw organisatie kunt beschermen tegen dit risico.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]