Zeven tips om tot de juiste keuze voor een Track-and-Trace systeem te komen

Zeven tips om tot de juiste keuze voor een Track-and-Trace systeem te komen

17-02-2012NLWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
Met behulp van zogenoemde Track-and-Trace systemen kan de locatie van voertuigen en personen worden bepaald en het bijhouden van een sluitende ritadministratie worden geautomatiseerd. Het is een handige tool om meer inzicht te krijgen in wat de buitendienst doet, en deze bijvoorbeeld efficiënter in te zetten om bijvoorbeeld de CO2 uitstoot van het wagenpark te verlagen. Daarnaast worden dit soort systemen in toenemende mate gebruikt als informatiebron bij de verloning van medewerkers of facturatie aan opdrachtgevers.

Track-and-Trace systemen zijn beschikbaar in verschillende vormen. Er kan software worden aangeschaft, maar tegenwoordige worden steeds meer systemen aangeboden op basis van een webapplicatie, waardoor de instapkosten laag zijn en de beschikbaarheid hoog.

Deze whitepaper geeft 7 tips om tot een goede keuze te kunnen komen voor een leverancier van een ritregistratie of voertuigvolg dienst. Variërend van de bepaling van uw behoefte tot aan de inbouw van uw systeem zult u na het lezen van dit whitepaper geen moeite hebben om het systeem te kiezen wat precies op u en uw wensen aansluit.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]