Application Grid benadering voor het moderne Datacenter

Application Grid benadering voor het moderne Datacenter

15-05-2012ENWhitepaper
Efficiëntie initiatieven zoals consolidatie van Datacenters, Cloud Computing en Green Computing vormen de nieuwe werkelijkheid van IT-afdelingen en organisaties vandaag de dag. Om deze initiatieven te laten slagen hebben moderne datacenters een mandaat gekregen om efficiënt gebruik te maken van hulpbronnen op commodity hardware om tot snellere prestaties en hogere beschikbaarheid te komen. De Application Grid benadering is een zeer krachtige en efficiënte methode om dit voor elkaar te krijgen.

De Application Grid benadering van Enterprise Middleware is een belangrijke innovatie in Grid Computing technologie. Het neemt het Grid Computing concept van gebundelde virtuele IT-middelen en breidt het uit naar Middleware niveau wat zorgt voor grotere zakelijke flexibiliteit, schaalbaarheid, minder downtime, continuïteit van de dienstverlening en lagere operationele kosten.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]