IBM WebSphere Message Broker: Vereenvoudig applicatie-connectiviteit, inclusief legacy-, packaged- en webapplicaties

IBM WebSphere Message Broker: Vereenvoudig applicatie-connectiviteit, inclusief legacy-, packaged- en webapplicaties

05-06-2012ENWhitepaper
De data die tussen u, uw bedrijfssystemen en uw klanten rondgaat kan een kritisch bedrijfsmiddel zijn. Maar inflexibele applicatie-connectiviteit kan het moeilijk, zo niet onmogelijk, maken om die gegevens om te zetten in bruikbare informatie op een manier die de business daadwerkelijk ondersteunt.

Het is niet ongewoon voor bedrijven om tientallen applicaties te hebben die lukraak met elkaar communiceren. De applicaties en hun verbindingen zijn star en inflexibel die hard-coded veranderingen vereisen die kostbaar, tijdrovend en vaak foutgevoelig zijn.

Deze whitepaper beschrijft hoe IBM WebSphere Message Broker kan helpen bij het vereenvoudigen van de verbindingen tussen uw IT-activa, inclusief legacy-applicaties, packaged applicaties en web services, terwijl u bedrijfskritische gegevens kunt verzamelen. Allemaal zonder dat de codering gewijzigd hoeft te worden. Gevolg is een flexibelere organisatie, beheersbare kosten en toenemende klanttevredenheid.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]