De flexibiliteit van uw SOA maximaliseren met IBM WebSphere Enterprise Service Bus (ESB) software

De flexibiliteit van uw SOA maximaliseren met IBM WebSphere Enterprise Service Bus (ESB) software

05-06-2012ENWhitepaper
SOA (Service Oriented Architecture) stelt organisaties in staat applicaties probleemloos en op gestandaardiseerde wijze te hergebruiken en te integreren. Het grootste voordeel van SOA is de vereenvoudigde integratie van applicaties wat leidt tot een verhoogde flexibiliteit en een snellere time-to-market van diensten.

Een Enterprise Service Bus (ESB) voorziet in een verbindingsinfrastructuur die gebruikt kan worden om diensten in een SOA te integreren en helpt bij het maximaliseren van de flexibiliteit van een SOA. Deelnemers aan een service interactie zijn verbonden met de ESB, in plaats van direct aan elkaar. Wanneer de service aanvrager de ESB aanspreekt, dan neemt de ESB de verantwoordelijkheid voor het doorsluizen van de verzoeken aan een dienstverlener met informatie over de functie en de gewenste kwaliteit van de dienstverlening.

Deze whitepaper beschrijft hoe u kunt profiteren van de voordelen van een ESB met behulp van IBM WebSphere Enterprise Service Bus (ESB) software. Lees hoe u een ESB kunt ontwikkelen en implementeren die het mogelijk maakt om sneller en gemakkelijker nieuwe diensten toe te voegen en te wijzigen, terwijl uw bestaande activa hergebruik worden.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]