SharePoint content Backup & Recovery opties met StoragePoint

SharePoint content Backup & Recovery opties met StoragePoint

27-07-2012ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.
SharePoint slaat native zowel Binary Large Objects (BLOB's), documenten en andere vormen van ongestructureerde data – de echte content in SharePoint - evenals bijbehorende metadata op binnen de relationele Microsoft SQL database. Omdat BLOB's exponentieel groter zijn dan hun metadata tegenhanger, en omdat SQL niet in staat is ‘niet-relationele data’ efficiënt op te slaan, voegen BLOB's aanzienlijke overhead toe welke de I/O-prestaties en transactionele activiteiten van SQL onvermijdelijk beïnvloedt.

StoragePoint is een oplossing die SharePoint prestaties dramatisch verbetert en de opslagkosten vermindert door het verplaatsen van BLOB's van SQL naar vrijwel elk opslagapparaat, zonder dat SharePoint-functies of functionaliteit daaronder lijden.

Omdat alle SharePoint content wordt opgeslagen in een SQL Server-database zijn de opties voor backup en recovery vrij beperkt. Het verplaatsten van SharePoint content naar een BLOB-Store geeft beheerders keuzemogelijkheden om er zeker van te zijn dat de content beschikbaar is en gemakkelijk hersteld kan worden. Van acties zo eenvoudig als een gebruiker die een bestand verwijdert tot compleet herstel na een katastrofisch evenement. Lees deze whitepaper om te begrijpen hoe SharePoint back-up en recovery ingericht kan worden als u SoragePoint zou implementeren.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]