Mobile Device Management: Hoe krijg ik grip op het beheer en de beveiliging van mobiele devices?

Mobile Device Management: Hoe krijg ik grip op het beheer en de beveiliging van mobiele devices?

07-08-2012ENWhitepaper

Het aantal mobiele devices neemt nog iedere dag explosief toe, waardoor bedrijven te maken krijgen met behoeften rondom mobile device management (MDM) en applicatiebeheer. Deze behoeften passen echter niet in het traditionele endpoint management paradigma. Om in die behoeften rondom MDM te kunnen voorzien, introduceren zij nieuwe policies voor het bepalen van de meest effectieve management technologieën en het selecteren van de juiste managementtools.

Echter blijkt dat de traditionele afhankelijkheid van “point solutions”, waarmee mobile device management apart van de rest van de IT-infrastructuur wordt beheerd, inadequaat blijkt te zijn. Het vermijden van exploderende IT-workloads, het integreren van MDM met het beheer van de volledige IT-infrastructuur en het efficiënter bedienen van eindgebruikers, zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven zich wenden tot een allesomvattende en uniforme aanpak voor Mobile Device Management.

Ben je op zoek naar strategieën en oplossingen waarmee je het beheer en de beveiliging van mobiele devices (zowel company-owned als employee-owned) kan vereenvoudigen en stroomlijnen?

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]