Back-up en Recovery voor de VMware-infrastructuur van de Provincie Zuid-Holland

Back-up en Recovery voor de VMware-infrastructuur van de Provincie Zuid-Holland

01-11-2014NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De Provincie Zuid-Holland (PZH) is een aantal jaar geleden gestart met het inrichten van een VMware-omgeving. Op dit moment draaien er bij de PZH 300+ virtuele servers, waar in totaal tussen de 300 en 500 applicaties op draaien. Van de 300+ virtuele servers zijn er 50 bedrijfskritisch, waaronder de blackberry-server, diverse webservers, portalen en financiële (coda) servers. Ook de backoffice-servers voor de website draaien binnen de VMware-omgeving.

Vanaf het moment dat de PZH besloot servers te virtualiseren met VMware, heeft zij ook direct gekozen voor Veeam Backup & Replication. Dat de PZH uiteindelijk voor Veeam heeft gekozen, had te maken met het feit dat het product daadwerkelijk voor virtuele servers is ontwikkeld en geprogrammeerd. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor deduplicatie en communiceert de software met vCenter.

Door gebruik te maken van de Veeam-oplossing is het installeren en bijhouden van agents op de virtuele servers niet meer nodig. Na het creëren van een nieuwe virtuele server wordt deze automatisch in de back-up meegenomen. Traditionele back-upproducten konden niet aan deze wensen en eisen voldoen.

Bent u benieuwd welke voordelen PZH, naast de zeer gebruiksvriendelijke Graphical User Interface (GUI) heeft ervaren door de implementatie van de Veeam Backup & Replication oplossing?

Registratie vereist
Relevante artikelen
Back-up | Replicatie | Server Virtualisatie
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]