Zwitserse Spoorwegen bespaart €10.000.000 per jaar dankzij vernieuwd Rail Control System (RCS)

Zwitserse Spoorwegen bespaart €10.000.000 per jaar dankzij vernieuwd Rail Control System (RCS)

17-10-2012ENReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

U exploiteert een spoorweg. Dit jaar bewegen 350 miljoen mensen op een netwerk met 128 kilometer aan spoor op elke 965 vierkante kilometer aan land. Omdat gebruik van de spoorweg toe zal blijven nemen moet u manieren vinden om meer capaciteit uit het volle netwerk te persen. Wat zou u doen?

Hint: kijk naar wat Zwitserse spoorwegen heeft gedaan. Geconfronteerd met deze uitdaging heeft ze de controle op haar netwerk versterkt met de mogelijkheid om gebeurtenissen in real-time te managen. Ze kunnen nu intelligentie verzamelen uit elke stukje van de infrastructuur: van de activiteit van elk signaal, naar de lengte en trekkracht van elke trein, tot de spanningen van bovengrondse hoogspanningslijnen. Hierdoor kan de Zwitserse spoorwegen files en vertragingen voorspellen, op storingen van apparatuur anticiperen, topografische obstakels voorzien, passagier congestie voorspellen en dus preventief optreden.

De Zwitserse spoorwegen heeft zichzelf het gereedschap gegeven die het nodig heeft om jaarlijks meer dan meer dan $10 miljoen te besparen terwijl de reizigers beter geholpen worden dan ooit tevoren.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]