Success Story: Internet op evenementen, luxe of noodzaak? Veilig pinnen een must!

Success Story: Internet op evenementen, luxe of noodzaak? Veilig pinnen een must!

02-11-2012NLReference Case

De evenementenbranche is ondanks de huidige economische crisis in opmars. De bezoekersaantallen stijgen jaarlijks, wat voor de organisatie ook de nodige zorgen met zich meebrengt. Eén van de grootste zorgen vandaag de dag als organisator is het “Internet” op locatie. Aangezien de meeste bezoekers tijdens een event gebruik wensen te maken van het internet om verbinding te maken met social media, gaan aanwezige GSM/UMTS netwerken onderuit door overbelasting.

In 2010 werd ZyXEL benadert door een van de grotere organisatoren daar ZyXEL zich als bedrijf op dat moment bezig hield met het leveren en installeren van interndiensten middels de satelliet schotel voor particulieren en bedrijven welken zich buiten het DSL-, dan wel kabel-internetgebied bevonden. Deze organisator was op zoek naar een betrouwbare mobiele internet oplossing welke inzetbaar moest zijn op evenementen in binnen- en buitenland, met als uitgaanspunt; “er is geen internetaansluiting voor handen”.
Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]