Success Story: Internettoegang is een primaire voorziening voor elk hotel

Success Story: Internettoegang is een primaire voorziening voor elk hotel

02-11-2012NLReference Case

Adagio Access is een keten van Aparthotels, dit zijn long stay hotels met studio’s of meerkamer appartementen met eigen keuken. Adagio Access is een vernieuwend overnachtingsconcept voor een verblijf van minimaal 4 nachten in het hart van de grote Europese steden. In een hotel met 110 kamers waar gasten gemiddeld genomen 2 à 3 apparaten bij zich hebben die kunnen verbinden met het draadloos netwerk is het verzorgen van een stabiele internettoegang met recht een uitdaging. Zeker als het hotel, conform de hedendaagse ontwikkelingen, niet meer voorzien is van bekabelde internettoegang op de kamers.

Gasten verwachten een stabiele internettoegang, dit wordt terecht gezien als een primaire voorziening in het hotel, het moet altijd beschikbaar zijn en het moet probleemloos werken. Lees hoe Adagio Access Brussel in deze primaire voorziening voorziet met een kostenefficiënte oplossing die zorgt voor een stabiele internettoegang, hoge beschikbaarheid, probleemloos aanmelden en een hoge mate van veiligheid.

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]