Voorbij Mobile Device Management (MDM): Enterprise Mobility Management (EMM)

Voorbij Mobile Device Management (MDM): Enterprise Mobility Management (EMM)

19-04-2013ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Hoe kan IT de volledige en alsmaar groeiende diversiteit aan mobiele apparaten beveiligen en controleren, zonder de flexibiliteit te beperken met betrekking tot de soorten apps die mensen willen en kunnen gebruiken? Veel mobiele apps kunnen onaanvaardbare gaten in de beveiliging veroorzaken, bijvoorbeeld apps die data verplaatsen en opslaan via third party Clouds.

De essentie van de aanpak voor Enterprise Mobility Management (EMM) is eenvoudig: IT in staat stellen niet alleen de apparaten te beheren (MDM), maar ook de apps en data - allemaal via een single-vendor offering - wat de levering en het beheer van apps, data en IT-diensten radicaal vereenvoudigt.

Verschillende oplossingen (inclusief MDM) werken samen om een veilige container op elk apparaat te creëren die ervoor te zorgt dat zakelijke apps en data geïsoleerd blijven van persoonlijke content. Deze veilige container stelt IT in staat alle zakelijke content en bedrijfsinformatie volledig te controleren en te beveiligen, via zowel geautomatiseerde gebruiksbeleid als directe administratieve handelingen, zelfs wanneer de organisatie geen eigenaar is van het apparaat (BYOD).

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]