Libra Zorggroep met behulp van de juiste partner klaar voor toekomst en de invoer van het Revalidatie EPD

Libra Zorggroep met behulp van de juiste partner klaar voor toekomst en de invoer van het Revalidatie EPD

17-10-2013NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

De invoering van het revalidatie Elektronisch Patiëntendossier (EPD) gaf voor Libra Zorggroep de doorslag om een complete vernieuwing door te voeren van de IT-infrastructuur. Zowel de hardware als infrastructuur waren aan vervanging toe en in het kader van het Revalidatie EPD moest ook de beveiliging geoptimaliseerd worden op basis van de NEN7510 norm.

Daarnaast had Libra Zorggroep verschillende vestigingen met ieder een eigen datacenter. In de praktijk betekende dit veel extra werk en onderhoud en daarom werd besloten om één centraal datacenter te realiseren in Eindhoven. Voor de realisatie van dit omvangrijke project ging de Libra Zorggroep op zoek naar een partner met de juiste expertise en die hebben ze gevonden.

Er vond een volledige vernieuwing en verhuizing van de ICT-omgeving plaats. Alle servers zijn gevirtualiseerd, de data is centraal opgeslagen op een nieuw SAN en daarnaast is er een nieuwe Citrix omgeving geïmplementeerd. Ook werd er een uitwijkomgeving ingericht.

Lees in deze case study hoe Libra nu klaar is voor de toekomst en voor de invoer van het Revalidatie EPD, dankzij de juiste partner die het project van kop tot staart uitgevoerd heeft: ontwerp, implementatie, migratie, nazorg en projectleiding.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]