Revalidatie Friesland besteedt beheer van bedrijfskritische applicatie Ecaris uit

Revalidatie Friesland besteedt beheer van bedrijfskritische applicatie Ecaris uit

17-10-2013NLReference Case
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Revalidatie Friesland richt zich op mensen die door een ziekte, ongeval of aangeboren afwijking een lichamelijke beperking hebben. In totaal heeft Revalidatie Friesland 380 werknemers verdeeld over vijf locaties, waarvan er acht op de iCT-afdeling in Beetsterzwaag werkzaam zijn.

Revalidatie Friesland heeft al jaren het beheer van de applicatie Ecaris extern uitbesteed. In Ecaris worden onder andere de gegevens van de patiënten en behandelingen opgeslagen, waardoor het voor het revalidatiecentrum een onmisbare applicatie is. De applicatie draait op een UNIX-omgeving, dat vereist specialistische kennis die Revalidatie Friesland zelf niet in huis had. Daarnaast is Ecaris dusdanig belangrijk dat het 24/7 gemonitord moest worden en zij beschikten niet over de benodigde capaciteit om dat te realiseren. Vandaar dat de keuze is gemaakt om het beheer van Ecaris uit te besteden.

Revalidatie Friesland was echter niet tevreden over de dienstverlening, omdat het beheer vooral reactief werd uitgevoerd. Daarom ging de revalidatie-instelling op zoek naar een nieuwe partner en koos voor SPS. Revalidatie Friesland maakt nu gebruik van het RES-Q remote beheercentrum van SPS en beschikt over een preventieve kennispartner en een stabiele IT-omgeving.

De voordelen voor Revalidatie Friesland:

  • Van reactief naar preventief beheer
  • 24/7 monitoring
  • Proactieve kennispartner
  • Inzichtelijke rapportages
Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]