Cloud recovery services bieden kortere hersteltijd en grotere recovery betrouwbaarheid

Cloud recovery services bieden kortere hersteltijd en grotere recovery betrouwbaarheid

10-10-2013ENWhitepaper
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Nu de vraag naar continue bedrijfsvoering toeneemt, groeit ook de druk om in geval van nood snel weer volledig operationeel te zijn. Maar het kan erg duur zijn om in-house redundante recoveryservers te onderhouden.

Het inhuren van een leverancier van recovery services zou een betaalbaar alternatief kunnen zijn, ware het niet dat veel externe leveranciers niet overweg kunnen met meerdere typen servers en combinaties van virtuele en niet-virtuele servers. En mocht het ondenkbare dan toch gebeuren, dan wilt u niet het risico op dataverlies verhogen tijdens een lange hersteltijd veroorzaakt door een fysieke recovery-aanpak.

De service SmartCloud Virtualized Server Recovery van IBM biedt de vereiste automatisering en cloud-tools om de hersteltijd te verkorten en de betrouwbaarheid van uw server recovery te verbeteren. Onze service geldt zowel voor virtuele als voor niet-virtuele servers en stelt u in staat om de functies van geselecteerde servers te herstellen op een virtuele machine (VM) die actief is binnen de cloud-infrastructuur van een IBM Recovery Center.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]