Gartner’s Magic Quadrant: Enterprise Content Management

Gartner’s Magic Quadrant: Enterprise Content Management

22-10-2013ENOnderzoek
Voeg de whitepaper toe aan Mijn lijsten
U moet ingelogd zijn om een whitepaper aan uw favorieten toe te voegen. Login of registreer u als Marqit member.

Het Magic Quadrant van Gartner voor Enterprise Content Management (ECM) toont een onafhankelijke leveranciersanalyse op het gebied van ECM oplossingen. ECM leveranciers worden met elkaar vergeleken op onderwerpen zoals visie en uitvoerend vermogen. Ontdek het onderscheidend vermogen van de 22 leveranciers die geevalueerd zijn. Daarnaast worden een aantal nieuwe ECM oplossingen en trends besptroken , zoals ‘composite content applications’.

Veel leveranciers bewegen zich ver buiten de standaard vormen van ECM (zoals bijvoorbeeld secure file storage en sharing) om in andere belangrijke business behoeftes met sterke procesefficiency te voorzien.

Naast dit soort oplossingen zien we meer ECM-leveranciers ook een lichtgewicht cloud-based omgeving aanbieden om aan groeiende behoeften vanuit de markt te kunnen voldoen. Ook om te voorkomen dat klanten cloud-based file sharing omgevingen gaan verkennen. Dit soort tools zijn aantrekkelijk voor een nieuwe generatie gebruikers die willen (samen)werken op mobile devices en bestanden kunnen synchroniseren.

Registratie vereist
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]