E-book: 10 essentiële security controls voor uw volgende firewall

E-book: 10 essentiële security controls voor uw volgende firewall

01-07-2014 E-book

Medewerkers maken gebruik van steeds nieuwere en innovatievere applicaties en technologieën. Naast toegevoegde waarde brengt dit echter ook nieuwe bedreigingen met zich mee. Sommige applicaties kunnen namelijk gemakkelijk langs traditionele port-based firewalls 'glippen'. Echter, werknemers hebben applicaties nodig om hun werk gedaan te krijgen, dus het limiteren van opties is geen oplossing.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een next-generation firewall is de allerbelangrijkste overweging: Stelt deze nieuwe technologie uw beveiligingsteams in staat om veilig applicaties in te schakelen zodat de organisatie ervan kan profiteren? Het gaat niet om het blokkeren van toepassingen, maar om het veilig inschakelen ervan.

De 10 zaken die in deze whitepaper worden beschreven zijn belangrijke ingrediënten voor het op orde krijgen van essentiële security controls. Allemaal praktijkvoorbeelden van eisen die de taak van het beveiligen van bedrijfsnetwerken niet alleen veel beter, maar ook eenvoudiger maken. Nu en in de toekomst!

Ons aanbod is vernieuwd! Deze whitepaper is niet meer beschikbaar. Kijk hieronder voor meer recente whitepapers over dit onderwerp.
Relevante artikelen
Firewalls | Cybercrime | Netwerkbeveiliging
My Marqit

Registreer je gratis voor de volgende voordelen:

  • Kosteloos toegang tot alle informatie
  • Onbeperkt downloaden van whitepapers
  • Altijd up-to-date via de Marqit nieuwsbrieven
E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord [vergeten?]